973 727 282

comercial@serbert.cat

¡Atenció! Aquest lloc utilitza cookies y tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè acepta el seu us. Llegeix més

Accepto

Les galetes (cookies) no són cucs o virus, no són spyware i tampoc tenen com a finalitat generar correu brossa. Tan sols dades a disposició dels llocs web emissors, de cap altra empresa, corporació o organisme més.

Blog de Serbert Informàtica SL

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ins rondaXerrada als alumnes del projecte IDEA a l'INS Ronda de Lleida

 

El passat divendres vint-i-quatre d’abril de 2015, el Sr. Sergi Colom, gerent de Serbert Informàtica SL, va  oferir una xerrada a uns quants alumnes de l’INS Ronda emmarcada en el projecte “IDEA”. Aquest projecte està adreçat a alumnes de 4t d'ESO i pretén despertar i desenvolupar en l’alumne/a habilitats i competències en diferents àmbits, entre els quals destaca l’emprenedoria.

 

Des de Serbert Informàtica SL vam parlar de com analitzar les necessitats de diferents tipus de negoci i així poder determinar el tipus de pàgina web adequat per a cada cas. El  missatge principal de la xerrada va ser que una pàgina web té diferents fases en la seva elaboració, i que són recursives, des de l’anàlisi de les necessitats fins al disseny gràfic, passant per l’anàlisi de la competència o el posicionament.

 

Des d'aquí agraïm al professor Lluís Herrera que ens hagués convidat i l'interès que va mostrar l'audiència per les nostres explicacions.